Διαγνωστικό Κέντρο

Διαγνωστικό Κέντρο

O όμιλος ιατρικών εταιρειών ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ πρώην ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε. αποτελεί τον κορυφαίο ιατρικό όμιλο στην Ελλάδα.

Το κεντρικό κατάστημα στο Χαλάνδρι αποτελεί και το μοναδικό στην Ευρώπη που σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο έχει εγκατεστημένους 8 μαγνητικούς τομογράφους, 2 αξονικούς τομογράφους και δεκαεννέα 19 ακόμη τμήματα εξοπλισμένα με όλα τα απεικονιστικά συστήματα, αιματολογικό, υπερήχους, ακτινολογικό αλλά και τμήμα επεμβατικής ακτινολογίας για βιοψία προστάτου, θυρεοειδούς και μαστού.

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ

Ιδρύθηκε το 1986 στην Αθήνα και με ιδιωτική πρωτοβουλία εγκατέστησε τον πρώτο Μαγνητικό τομογράφο στην Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια ,μία καινοτόμο απεικονιστική μέθοδο για τα δεδομένα της εποχής ,που αφορούσε στην διάγνωση διαφόρων νοσημάτων χωρίς την χρήση ακτινοβολίας τύπου ακτίνων -x ή ιόντων.

Σύντομα επεκτάθηκε και στην δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας. Η μοναδική στην Ελλάδα εξειδικευμένη ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ-ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, διαθέτει 2 συστήματα ακτινοθεραπείας με τεχνική TOMOTHERAPΥ και ένα σύστημα Ρομποτικής Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής CyberKnife που αποτελούν τα πρώτα όταν εγκαταστάθηκαν και μοναδικά μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, για την θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου.

Tα ολοκληρωμένα συστήματα απεικόνισης, πλαισιώνει το αναβαθμισμένο σύστημα PET/CT BIOGRAPH Mct flow. Πρόκειται για μέθοδο εντοπισμού του καρκίνου, πολύ πριν δώσει συμπτώματα η νόσος (απεικονίζει την μεταβολική δραστηριότητα, πολύ πρίν την ανατομική).

Κλίνες νοσηλείας για την θεραπεία του καρκίνου του θυρεοειδούς υπάρχουν στον 3ο όροφο της κλινικής. Δωμάτια μονόκλινα με σύγχρονη ξενοδοχειακή υποδομή, θωράκιση και θέα, φιλοξενούν ασθενείς για την θεραπευτική χορήγηση Ι131 με νοσηλεία.

Η ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ-ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, είναι ανεξάρτητο όμορο κτήριο για την προστασία και ασφάλεια των καρκινοπαθών ασθενών από μεταδοτικές νόσους, ενώ πρόσθετα μέτρα ύψιστης προστασίας έχουν ληφθεί, στα πλαίσια των προδιαγραφών που έθεσαν οι αρμόδιοι φορείς, για την προστασία από την νόσο covid-19.

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι αμιγώς Ελληνική εταιρεία με διαρκή ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, σήμερα απαριθμεί 600 μισθωτούς και επιπλέον 170 επιστήμονες ιατρούς εντός του ομίλου.

Το ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς επίσης και το διοικητικό προσωπικό ,φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και ιατρικής φροντίδας προς όλους τους ασθενείς που μας επισκέπτονται καθημερινά.

Το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι πιστοποιημένο μέσω διαδικασιών διασφάλισης ποιότητάς ISO και υπόκειται σε τακτικές και έκτακτες επιθεωρήσεις.

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.